Obtinerea SUCULUI DE MERE

— Livada lui Corvin —

               Materia primă folosită sunt merele de Voinești proaspăt culese din livezile noastre proprii. Ulterior acestea sunt selectate cu atenție pentru a fi procesate. Sunt inlaturate fructele vatamate, imature sau trecute de perioada de consum.

       Merele ce urmeaza a fi procesate sunt spalate cu jet puternic de apa, apoi sunt maruntite cu ajutorul unui utilaj special.

         Dupa maruntire fructele intra in procesul de presare la rece cu ajutorul unei linii de înaltă tehnologie. Această presare la rece permite păstrarea intactă a beneficiilor fructelor.

       Mai departe, procesul implică circulația sucului printr-un filtru cu autocuratare într-un recipient de oțel inoxidabil, apoi într-un pasteurizator ce permite conservarea în mod natural a acestuia. Pasteurizarea consta in incalzirea sucului pana la temperatura de 80-85 grade timp de 10-15 min.

      După pasteurizare, sucul urmează a fi imbuteliat în pungile “Bag-in-Box”, de 5l, 3l si 2 l, sistem ce facilitează menținerea aromelor și a calităților fructelor. Intregul proces face ca savoarea merelor și calitățile acestora să rămână intacte… fructul în stare lichidă.

         Intreaga tehnologie demonstreaza că nu sunt folosiți conservanți, zahăr sau adaosuri ce pot duce la pierderea semnificației de “100% natural”.

      Următorul pas îl reprezintă depozitarea. Acesta se face în condiții corespunzătoare ce presupune factori de umiditate și temperatură controlate. Societatea noastră dispune de 2 astfel de depozite
frigorifice ce asigură o capacitate semnificativă, un depozit primar aflat în comuna Dragodănești, jud. Dâmbovița și unul situat în București.

      Transportul de asemenea se asigură prin mijloace proprii dotate cu instalații frigorifice, ceea ce presupune livrarea mărfurilor în condiții optime, fără a putea fi influențate de condițiile meteo.

        Alege  produsele  "Livada lui Corvin".      

          Alege natural si traieste sanatos.